Türkiye’nin ilk 500 bilişim şirketi listesi yayınlandı: POS sistemleri kategorisinde 2. sıradayız! 

0

BThaber tarafından 25 yıldır bilişim alanında Türkiye’nin en başarılı şirketlerini ödüllendiren Bilişim500 2024 sonuçları açıklandı. Türkiye Merkezli Üretici – Donanım – POS Sistemleri kategorisinde 2. sırada, yer alırken “Bilişim500 Plus – Sektörel Yazılım – Turizm” kategorisinde ise 5. sırada yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Geçtiğimiz yol POS sistemleri kategorisinde 4. sırada, Turizm kategorisinde ise 7. sırada yer alırken, titiz çalışmalarımız sayesinde bu yıl listede daha üst sıralara gelmeyi başardık. 

Protel olarak bu iki kategoriyle birlikte 9 kategoride listenin en başarılı ilk 100 şirketi arasındaki yerimizi aldık. Toplamda ise 10 kategoride Bilişim500 listesinde yer alıyoruz. 

Türkiye’nin ilk 500 Bilişim şirketi listesinde sıralamaya girdiğimiz kategoriler şöyle:

  • Türkiye Merkezli Üretici – Donanım – POS Sistemleri 2. Sırada
  • Bilişim500 Plus – Sektörel Yazılım – Turizm 5. Sırada
  • Türkiye Merkezli Üretici – Hizmet – Kurulum / Bakım / Destek Hizmeti 8. Sırada
  • Türkiye Merkezli Üretici – Yazılım – E-Fatura E-Defter E-Arşiv Yazılımı 9. Sırada
  • Türkiye Merkezli Üretici – Hizmet 17. Sırada
  • Türkiye Merkezli Üretici – Donanım 34. Sırada
  • Türkiye Merkezli Üretici 42. Sırada
  • Türkiye Merkezli Üretici – Yazılım 62. Sırada
  • İstanbul Şirketleri  89. Sırada
  • 2023 Yılı İlk 500 Bilişim Şirketi (Satış Verilerine Göre) 113.Sırada

Bilişim500 nedir?

Bilişim500 BThaber tarafından 25 yıldır kesintisiz olarak yapılan ve Türkiye’nin lider, iş hacmi en yüksek 500 bilişim şirketini belirlemek amacıyla yapılan bir araştırmadır.  Bilişim500 araştırması bu alanda hizmet veren şirketleri ağ donanımı, güvenlik sistemleri, POS sistemleri ve veri toplama donanımı, işletim sistemleri, CRM, ERP ve mobil uygulamalar gibi bir çok kategoride değerlendirir ve başarılı olanları listesine alır. Bilişim500 çalışmasının amacı sektörde yer alan şirketler için benchmark yapmak ve sektördeki ana oyuncuları, güncel trendleri tanımlamaya yardımcı olmaktır. 

Bilişim500 listesi pdf için linki ziyaret edebilirsiniz. 

(Bilişim500 listesi 2023 için de aynı linki tıklayabilirsiniz. )

Bu yıl “Evren Boşlukları Sevmez” mottosuyla gerçekleştirilen Bilişim500 ödülleri Tarihi Emek Sineması’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bilişim500 Nasıl Başvurulur?

Bilişim500 başvuruları her yıl bahar döneminde kendi web sitesi üzerinden yapılmaktadır. Detaylı başvuru yönergeleri ve formlara, BThaber’in resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz.